Afspraak maken


U kunt op verschillende manieren een afspraak maken met uw huisarts.

1. U maakt direct een afspraak in de agenda van uw huisarts.


2. U maakt via MijnGezondheid.net direct een afspraak in de agenda van uw huisarts.


3. U maakt een afspraak voor het spreekuur
  • Telefoonnummer: (076) 501 50 50. Zie rechterkolom voor uitleg.
  • Beltijden: van 8.00 tot 17.00 uur. Huisbezoek vraagt u bij voorkeur voor 10.00 uur aan.

Praktijktijden
De praktijk is geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Tussen 12.30 en 13.30 uur is de praktijk, in verband met overleg, alleen geopend voor spoed. Uitsluitend voor dringende medische zaken kunt u de praktijk dan via de spoedlijn bereiken op telefoonnummer (076) 502 23 33.

Uitslagen en vragen
Voor kort overleg, uitslagen en dergelijke kunt u iedere werkdag naar de praktijk bellen. De assistentes zullen u te woord staan en u proberen te helpen. Zij overleggen uw vragen met de huisartsen. Indien u een van de huisartsen zelf wilt spreken kunt u dit aangeven. De huisarts belt u dan later die dag terug.

Wrattenspreekuur
Voor behandeling van wratten kunt u bij de assistente een afspraak maken.

Ziekenhuisopname
Helaas is de beschikbare tijd niet toereikend om u tijdens uw opname in het ziekenhuis te bezoeken. Wij stellen het op prijs als u of uw familie ons bij langdurige opnames op de hoogte houdt; wij ontvangen over het verloop van een opname meestal pas na ontslag een bericht van de specialist.

Extra tijd
Als u wat langer met de huisarts wil spreken, omdat u bijvoorbeeld meerdere klachten heeft of met meer personen komt, geef dit dan i.v.m. de planning van tevoren door.

Verhindering
Lukt het u niet om (op tijd) te komen op de afspraak? Geef uw verhindering tijdig door aan de assistente. Indien u zonder bericht niet komt, wordt het consult in rekening gebracht.
Spreekuur met arts 
Wilt u naar het spreekuur komen, dan moet u een afspraak maken. Het is belangrijk dat wij het spreekuur goed kunnen plannen. De assistente vraagt daarom naar de reden van uw bezoek. Voor de ene klacht heeft de dokter nu eenmaal meer tijd nodig dan voor de andere. De assistentes zijn opgeleid en bevoegd om te onderscheiden of het nodig is dat u op het spreekuur van de huisarts komt of dat het een kwaal betreft waarvoor zij zelf advies kunnen geven. Elke medewerker in de praktijk houdt zich aan de privacyregels.

Telefonisch spreekuur
U kunt via de assistente ook een afspraak maken om u door uw huisarts of de praktijkondersteuner terug te laten bellen. Vertelt u het aan de assistente als u slechts beperkt bereikbaar bent? Dan proberen we daar rekening mee te houden

Huisbezoek
Bent u vanwege uw klachten niet in staat om naar de praktijk te komen? U kunt, bij voorkeur voor 10.00 uur, een huisbezoek aanvragen. De assistente vraagt u in verband met de planning naar de reden van uw verzoek. Het is natuurlijk altijd beter om te proberen wel naar de praktijk te komen, want daar zijn alle onderzoeks- en behandelmogelijkheden aanwezig.


Spreekuur met assistente
De assistentes hebben hun eigen spreekuur voor bijvoorbeeld het geven van injecties, verwijderen van hechtingen, maken van uitstrijkjes, uitspuiten van oren, meten van de bloeddruk, behandelen van wratten, het verzorgen van wonden en het geven van reisadvies. Hiervoor kunt u met hen een afspraak maken.


Spreekuur met praktijkondersteuner
De praktijkondersteuner heeft spreekuur voor bepaalde chronische ziektebeelden zoals diabetes mellitus. Na doorverwijzing door de huisarts kunt u ook bij haar terecht voor bloeddrukcontroles, een geheugentest, wondverzorging, longfunctie onderzoek en voor begeleiding bij het stoppen met roken.
Het Huisartsenteam Markt
Waarneming
Spoed 0765022333 Praktijk 0765015050
Adres Markt 128
4875 CH Etten-Leur
Kaart
Huisarts(en) Dhr. B. Bugter
Mw. B. van der Heijden
Dhr. H. van Loon
Dhr. J. Vos