Ketenzorg


Wij organiseren als zorggroep uniforme zorg voor mensen met:

  • Diabetes type 2

  • COPD

  • Astma

  • Hart-en vaatziekten en een verhoogd vasculair risico

  • Psychosociale problemen

  • En kwetsbare ouderen 

 

Vergoeding van ketenzorg

De kosten van ketenzorg worden door de basisverzekering gedekt. Sommige kosten, zoals die van bloedonderzoek en medicijnen, betaalt u vanuit uw verplichte eigen risico. Welk bedrag u uiteindelijk zelf betaalt, heeft te maken met uw verzekering en uw persoonlijke situatie. Als u vragen heeft over de vergoeding van uw zorg, neem dan contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Deze kan u precies uitleggen welke zorg voor u wordt vergoed.

Waarom zie ik de naam zorggroep Het Huisartsenteam op mijn verzekeringsnota?

Uw huisarts is lid van zorggroep Het Huisartsenteam. Dat betekent dat u voor uw chronische aandoening ook ketenzorg ontvangt via zorggroep Het Huisartsenteam. Het bedrag dat u op uw nota ziet, betaalt de zorgverzekeraar aan zorggroep Het Huisartsenteam. Vervolgens betaalt zorggroep Het Huisartsenteam de zorgkosten uit aan uw zorgverlener. Daarom staat Het Huisartsenteam genoemd in het declaratie-overzicht dat u van uw zorgverzekeraar krijgt.

Zorgpartners


In de zorg voor mensen met een chronische aandoening, mensen met psychosociale problemen en kwetsbare ouderen, werken we nauw samen met een groot aantal gespecialiseerde zorgverleners om ons heen:


Zorgzoeker


Onze gecontracteerde ketenpartners zijn te vinden in onze zorgzoeker