Praktijkgegevens

Praktijkinformatie


Openingstijden
De praktijk is het gehele jaar geopend op werkdagen van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Huisartsen
  Mw. B. van der Heijden BIG 29054065301
  Dhr. H. van Loon BIG 99059703001
  Mw. Ploeg BIG 69065275601
  Mw. de Graaf  BIG 99925746201
  Dhr. J. Vos
BIG 79051086601
  Mw. V. van der Werff BIG 29922087501

Binnen onze praktijk zijn ook huisartsen in opleiding werkzaam. Bekijk hier ons hele team.

Inschrijven nieuwe patiënt
Na overleg met de huisarts kunt u zich met dit inschrijfformulier inschrijven als nieuwe patiënt. Het Huisartsenteam gaat zorgvuldig met patiëntgegevens om. Hier leest u welke maatregelen alle praktijken van Het Huisartsenteam hiervoor nemen.

-


Meer informatie


Praktijktijden

De praktijk is geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Tussen 12.30 en 13.30 uur is de praktijk, in verband met overleg, alleen geopend voor spoed. Uitsluitend voor dringende medische zaken kunt u de praktijk dan via de spoedlijn bereiken op telefoonnummer (076) 502 23 33.


Uitslagen en vragen
Voor kort overleg, uitslagen en dergelijke heeft de praktijk een app. Meer daarover lees u hier.

U kunt eventueel ook iedere werkdag met de praktijk bellen. Over onze telefonische bereikbaarheid leest u hier meer

Heeft u een zorgvraag? Wilt u uw klachten overleggen met de huisarts of een andere medewerker van ons team? Dat kan op het spreekuur, via de telefoon of via videobellen.

U kunt uw zorgvraag óók online stellen.


Neem direct contact met ons op


U krijgt zo snel mogelijk op dezelfde dag antwoord op uw zorgvraag, met zo nodig een afspraakdatum en -tijd (buiten kantoortijden: eerstvolgende werkdag).
We hebben hiervoor ook een app (in de Google Play Store / in de Apple App Store). Daarmee kunt ook uw dossier en resultaten inzien.

Spreekuur met arts 

Wilt u naar het spreekuur komen, dan moet u een afspraak maken. Het is belangrijk dat wij het spreekuur goed kunnen plannen. De assistente vraagt daarom naar de reden van uw bezoek. Voor de ene klacht heeft de dokter nu eenmaal meer tijd nodig dan voor de andere. De assistentes zijn opgeleid en bevoegd om te onderscheiden of het nodig is dat u op het spreekuur van de huisarts komt of dat het een kwaal betreft waarvoor zij zelf advies kunnen geven. Mogelijk adviseren zij u een andere manier van contact met de huisarts, zoals een videoconsult, beoordeling door middel van foto's, een e-consult of telefonische afspraak.
Elke medewerker in de praktijk houdt zich aan de privacyregels.


Telefonisch spreekuur en video-bellen
U kunt online of via de assistente ook een afspraak maken om u door uw huisarts of de praktijkondersteuner terug te laten bellen of via videobellen te spreken. Geeft u het alstublieft aan als u slechts beperkt bereikbaar bent? Dan proberen we daar rekening mee te houden


Huisbezoek
Bent u vanwege uw klachten niet in staat om naar de praktijk te komen? U kunt, bij voorkeur voor 10.00 uur, een huisbezoek aanvragen. De assistente vraagt u in verband met de planning naar de reden van uw verzoek. Het is natuurlijk altijd beter om te proberen wel naar de praktijk te komen, want daar zijn alle onderzoeks- en behandelmogelijkheden aanwezig. Ook kan videobellen in dit geval soms een oplossing betekenen.


Spreekuur van de  assistente
De assistentes hebben hun eigen spreekuur voor bijvoorbeeld het geven van injecties, verwijderen van hechtingen, maken van uitstrijkjes, uitspuiten van oren, meten van de bloeddruk, behandelen van wratten en het verzorgen van wonden. Hiervoor kunt u met hen een afspraak maken.


Spreekuur met praktijkondersteuner
De praktijkondersteuner heeft spreekuur voor bepaalde chronische ziektebeelden zoals diabetes mellitus. Na doorverwijzing door de huisarts kunt u ook bij haar terecht voor bloeddrukcontroles, een geheugentest, wondverzorging en longfunctie onderzoek.

Spreekuur POH-verslaving

André Slaats   Dinsdag   14.30 - 17.30 uur   Online    
Hannah van Disseldorp   Woensdag   8.00 - 12.00 uur   Het Huisartsenteam St. Willebrord   St. Willebrord
Hannah van Disseldorp   Woensdag   13.00 - 17.00 uur   Het Huisartsenteam Midzomerplein   Bosschenhoofd
André Slaats   Woensdag   13.00 - 17.00 uur   Het Huisartsenteam Markt   Etten-Leur


Wrattenspreekuur
Voor behandeling van wratten kunt u dagelijks bij de assistente een afspraak maken.


Ziekenhuisopname
Helaas is de beschikbare tijd niet toereikend om u tijdens uw opname in het ziekenhuis te bezoeken. Wij stellen het op prijs als u of uw familie ons bij langdurige opnames op de hoogte houdt; wij ontvangen over het verloop van een opname meestal pas na ontslag een bericht van de specialist.


Extra tijd
Als u wat langer met de huisarts wil spreken, omdat u bijvoorbeeld meerdere klachten heeft of met meer personen komt, geef dit dan i.v.m. de planning van tevoren door.


Verhindering
Het is voor een huisartsenpraktijk vervelend als een patiënt niet op een afspraak verschijnt. Om het aantal niet-nagekomen afspraken te verminderen, is er een ‘wegblijf-tarief’. Als wij met u een afspraak hebben gemaakt dan rekenen we op uw komst. Mocht u verhinderd zijn, wilt u de afspraak dan 24 uur van tevoren afzeggen? Is de afspraak niet tijdig afgezegd (ongeacht de reden), of verschijnt u zonder bericht niet op de afspraak, dan brengen wij het consult bij u in rekening. U krijgt dan van ons een nota thuis gestuurd.

Het wegblijftarief is vastgesteld op € 15,- voor een consult en € 25,- voor een dubbel consult. Consulten bij onze praktijkondersteuner somatiek zijn vaak enkel en bij de praktijkondersteuner GGZ zijn het altijd dubbel consulten. Deze rekening wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en dient u zelf te betalen.Prikpost SHL
logo star-SHL
In onze praktijk kunt u elke dag terecht voor bloedafname, van 08:30 tot 11:00.

Regelt u uw zorg al online?
Uw praktijk is online bereikbaar, onder andere via een app. U leest er hier alles over.


Thuisarts app

Wist u dat u veel betrouwbare gezondheidsinformatie op Thuisarts kunt vinden? Thuisarts is ook als app beschikbaar.


Verwijsbrieven
Vrijwel alle verwijsbrieven (zoals voor het Bravis ziekenhuis in Roosendaal en het Amphia ziekenhuis in Breda) worden tegenwoordig elektronisch verzonden. U krijgt dan vanuit de hulpverlener of het ziekenhuis een bericht wanneer en waar de afspraak zal zijn. 
Het Huisartsenteam Markt Waarneming
Spoed 0765022333 Praktijk 0765015050
Adres Markt 128
4875 CH Etten-Leur
Kaart
Huisarts(en) B. van der Heijden
H. van Loon
J. Vos