Praktijkgegevens

Praktijk (076) 501 50 50
U kunt dit nummer bellen voor het maken van afspraken, het opvragen van uitslagen, verwijskaarten en dergelijke bij Het Huisartsenteam Markt. Deze lijnen worden veel gebruikt en kunnen wel eens bezet zijn. U helpt de assistente door de gesprekken kort te houden. Vooral op maandagochtend is het erg druk aan de telefoon.

Gebruik zo mogelijk de alternatieven via deze website. Klik hier voor herhaalrecepten en hier voor het stellen van uw zorgvraag of het maken van een afspraak, of gebruik de app van onze praktijk (meer informatie over de app).


Spoed (076) 501 50 50 [KEUZE 1]
Wanneer er dringend medische hulp nodig is en de praktijklijnen bezet zijn, kunt u gebruikmaken van dit spoednummer. Belt u dit nummer alleen voor zeer ernstige, dringende gevallen en houdt u de lijn niet langer bezet dan nodig is. Het spoednummer wordt buiten de praktijkuren niet beantwoord.


Beltijden
Spreekuur afspraken en uitslagen: 8.00 - 12:30 uur.
    => onze praktijk is in de middag telefonisch alleen bereikbaar voor spoed.
    => online kunt u altijd contact met ons opnemen
Aanvraag huisbezoek: liefst voor 10.00 uur
De praktijk is, vanwege overleg, gesloten tussen 12.30 - 13.30 uur.


Telefonisch terugbelspreekuur en uitslagen
Voor kort overleg, uitslagen en dergelijke kunt u iedere werkdag naar de praktijk bellen. De assistentes zullen u te woord staan en u proberen te helpen. Zij overleggen uw vragen met de huisartsen. Indien u een van de huisartsen zelf wilt spreken kunt u dit aangeven. De huisarts belt u dan later die dag terug.


Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Belt u voor het maken van een visite afspraak bij voorkeur voor 10:00 uur De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.


EHBO
Voor eerste hulp (open wonden, kneuzingen. verbrandingen etc) kunt u altijd direct terecht. Als u van tevoren de mogelijkheid ziet om te bellen of te laten bellen, houdt de dokter rekening met uw komst.


Huisartsenspoedpost
Buiten de openingstijden kunt u voor spoedgevallen, alleen na telefonisch overleg, terecht bij de Huisartsenspoedpost Breda, deze is gevestigd in het Amphia ziekenhuis. U kunt de huisartsenspoedpost bereiken via telefoonnummer 076 525 8500. U moet altijd eerst bellen; zonder afspraak binnenlopen is niet mogelijk. U kunt uitsluitend terecht voor zaken die echt niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Kijk voor meer informatie op www.hapwestbrabant.nl

Het Huisartsenteam Markt Waarneming
Spoed 0765022333 Praktijk 0765015050
Adres Markt 128
4875 CH Etten-Leur
Kaart
Huisarts(en) B. van der Heijden
H. van Loon
J. Vos