Praktijkgegevens


 
Reizigersadvies


In onze praktijk zijn twee door de LCR geregistreerde reizigersgeneeskundig huisartsen en gespecialiseerde doktersassistentes aanwezig.

Als men een verre reis gaat maken verwacht men zo goed mogelijk beschermd te worden tegen ziekten die heersen in de (sub)tropen. De adviezen die een reiziger krijgt zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR (het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Het is echter van belang om ook de individuele omstandigheden van de reiziger en van de reis bij een advies te betrekken. De vaccinaties en malariapillen die een reiziger nodig heeft zijn altijd afhankelijk van de reisbestemming, de gezondheidstoestand van de reiziger en de omstandigheden waaronder iemand gaat reizen. Vaccinaties en anti-malariapillen hebben bijwerkingen en geven in veel gevallen geen 100% bescherming. Er moet dus een goede afweging gemaakt worden over het belang van bepaalde maatregelen in een individueel geval.

Om precies te weten wat voor u als reiziger de aangewezen vaccinaties en malariabescherming zijn kunt u het best het volledig ingevulde Reizigersadvies formulier invullen en naar ons toesturen. Probeert u ons zo gedetailleerd mogelijk te informeren!

De kosten van vaccin(s) worden bij u separaat in rekening gebracht.
Deze bedragen dienen contant of per pinbetaling te worden voldaan.
De totale kosten aangaande reisadvisering en vaccins kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw pakket worden de kosten door uw verzekeraar geheel, gedeeltelijk of niet vergoed.

Na het invullen van het formulier wordt u door de assistente teruggebeld voor het maken van een afspraak. 
 
Het Huisartsenteam Markt Waarneming
Spoed 0765022333 Praktijk 0765015050
Adres Markt 128
4875 CH Etten-Leur
Kaart
Huisarts(en) B. Bugter
B. van der Heijden
H. van Loon
J. Vos